Her kan du smake våre viner!

Zarathustra Meyhane
Fra sin beliggenhet på Grünerløkka i Oslo serverer Zarathustra Meyhane nydelig meze komplettert med vin fra Midtøsten og Balkan.
Meyhane betyr vinhus, kulturelt ensbetydende med et uformelt sted, der mat, drikke, samtaler og vennskap er like viktige deler.
Zarathustra har faktisk tatt inn hele NorAs vinkatalog - i tillegg til en granateplevin, som foreløpig ikke er mulig å smake andre steder. Denne har stedet brukt til å lage en egen variant av spritzer.

Bakgården Tapas
Bakgården åpnet dørene i 2009 som Trondheims første tapasrestaurant. Restauranten ligger lokalisert i hjertet av byen, med kort avstand til blant annet byens største konsertscene, Olavshallen.
Stedet henter inspirasjon fra det spanske kjøkkenet, men benytter kortreiste råvarer fra lokale leverandører så langt det er mulig. Visjonen er å gi gjestene en smaksopplevelse av ypperste kvalitet, der norske råvarer med en eksotisk vri er hovedingrediensene.
En perfekt kombo med våre viner!

Libertine Vinbar
Beliggende på Frogner i Oslo har Libertine Vinbar et stort og variert vinkart med over 450 viner og serverer spennende småretter og snacks som komplementerer det du har i glasset.
Baren arrangerer også ulike former for vinsmakinger - og har allerede testet ut NorAs viner, med så positive tilbakemeldinger at flere av våre viner er fast plassert på deres vinkart.
Libertine ønsker å dele gleden og lidenskapen deres sommelierer og servitører har til vin med sine gjester, og arrangerer konseptet «Vin-flights» hver onsdag.

Fjord Bistro & Vinbar
På brygga i Horten ligger en restaurant som ønsker å bygge bro mellom de fantastiske råvarene fra nærområdet og gjestene. Gjennom samarbeid med småskalaprodusenter støtter de bærekraftig handel – noe som både styrker miljøet og skaper verdier lokalt.
Menyen er sesongbasert og består av smakfulle småretter laget med nøye utvalgte ingredienser. Her oppmuntres det til å dele maten rundt bordet – for mat smaker best når den deles, og nye favoritter oppdages sammen.
Ikke minst i kombinasjon med god vin, og våre viner fra Aserbajdsjan på vinkartet!

Raffiné
Raffiné ønsker å gjøre måltidet mer enn bare mat – mer en opplevelse. Serveringen er lagt opp til å deles, og skal inspirere til samtale, fellesskap og utforsking av nye smaker.
Menyen tar gjestene med på en smakfull reise gjennom det libanesiske kjøkkenet, med tradisjonsrike ingredienser løftet til et nytt nivå. Hver rett bærer preg av lidenskap for smak, kvalitet, og libanesiske råvarer, tilberedningsmetoder og ikke minst gjestfrihet.
For å komplettere smakene tilbys et utvalg tradisjonelle drikker og en vinliste med hovedvekt på vinregioner fra den gamle verden – vinens opprinnelse. Perfekt for våre viner fra Aserbajdsjan.

Bakkekroen
I en sjarmerende bygning med historie i veggene, byr Bakkekroen på smakfulle opplevelser laget med kjærlighet til gode råvarer. Menyen spenner fra klassiske lunsjretter til middag med sesongens beste smaker – alltid med fokus på kvalitet og enkel eleganse.
Vinlisten er nøye kuratert for å utfylle rettene, og jevnlig inviteres det til vinsmaking med utvalgte produsenter og regioner – en mulighet til å utforske nye smaker i godt selskap.
Det lille ekstra får du gjerne servert til tonene av levende jazz under Bakkejazz-kveldene. Hos Bakkekroen møtes matglede, god stemning og ekte vertskap – midt i hjertet av Smestad.

Snorre Vinbar
I de stemningsfulle lokalene til den tidligere Snorre kino, midt i Drammen sentrum, finner du Snorre Vinbar – et unikt møtested for vinelskere og nysgjerrige ganer. Her møtes historie og nåtid, i en atmosfære som inviterer til gode samtaler og lange kvelder.
Med over 600 viner på kartet – og nærmere 120 tilgjengelig på lager – finnes det alltid noe nytt å utforske, enten du er ute etter klassikere eller spennende nyheter.
Hver uke inviteres det til vinsmaking, og i helgene kan du nyte temakvelder med ost og vin – nøye satt sammen for å fremheve smakene i begge deler.